Hai in vacanta visurilor tale

Escape and breathe the air of new places.

Hey, Hey dragii mei !

Vin cu o veste foarte buna pentru voi . Daca va place sa calatoriti si sa descoperiti locuri noi ,impreuna cu Campofrio, va trimit in vacanta mult visata . Poti castiga excursii in Toscana, Tenerife, Antalya sau poti fi suporterul infocat in tribunele unui meci de fotbal in 2020! Marele premiu este o croaziera in Caraibe .

Acum ca v-am captat atentia sa va explic cum puteti participa la concurs .

Primul pas este sa intrati pe http://www.casacarolistilor.ro/inregistrare pentru a va crea contul .

Dupa ce formularul este completat si l-ati trimis , o sa primiti un sms cu codul de validare necesar pentru finalizarea contului.

Acum ca aveti contul o sa va apara o fereastra unde trebuie sa spuneti cine te-a indrumat catre CasaCarolistilor . Codul de referinta care trebuie introdus este alicelupu . In acest fel o sa faceti parte din echipa mea .

Esti la un pas distanta pentru a castiga vacanta visurilor tale . Tot ce trebuie sa faci este sa introduci minim un cod pe care il gasesti pe produsele din gamele Caroli, Maestro, Carolino, Sissi si Campofrio.

Daca tu esti cel care a trimis cele mai multe coduri valide, iti poti impacheta deja bagajele pentru o aventura exotica in Caraibe. 

Promotia este valabila pana in data de 31.01.2020.

Pana data viitoare va pup si nu uitati de codul de referinta alicelupu pentru a ajunge in echipa mea .

Ne vedem pe instagram  , facebook  si youtube .


Wish you all the best,

Alice.