Dialog surd

“Be the kind of woman that knows her identity, walks on holy ground, and that’s also unafraid to be free and silly because life’s too short to be uptight and figured out”

Xulescu: Ai 31 de ani ? Copii ai ? 

Eu: Nu , nu am .

Xulescu: Poi si pentru ce muncesti?

Eu: Pentru ce muncesc?! Vrei sa mi zici ca am muncit 8 ani degeaba ? 🤣

Xulescu: Trebuie sa faci sa fii si tu in randul lumii.

Eu: Sunt in orice rand, dar nu in randul lumii.🤣

Sunt in  rand la avion cand plec in vacanta . Sunt in rand cand imi fac cumparaturile . Sunt in rand in trafic cand ma duc la munca .

Da, am 31 de ani , dar nu simt ca viata mea nu are rost doar pentru ca nu am copil, ca nu sunt mama , ca nu m-am implinit (asa cum crede societatea) . 

Ma consider o femeie implinita , am un job, am casa visata, am un iubit care imi e cel mai bun prieten, sunt sanatoasa , familia mea e langa mine. De ce societatea ma impinge de la spate catre o etapa noua in viata mea ? De ce trebuie sa fim toti la fel ? Eu sunt Eu si fac lucrurile in felul meu . 

Poate ca nu am un copil acum, dar crede-ma Xulescule  am facut mult mai multe lucruri pentru copilul meu inca nenascut decat au facut altii pentru cei care ii au. Asa ca nu ma judeca cum nici eu nu te judec pentru alegerile facute . 

Suntem liberi sa ne facem viata cum vrem fara sa respectam legi nescrise depasite de secolul in care traim . 

Eu nu sunt sclava societatii,  eu sunt un suflet liber . Nu traiesc pentru a i face pe altii fericiti, traiesc pentru a fi eu fericita . 

Eu nu am data limita , dar tu Xulescu ai …si a expirat  cand am trecut in secolul 21. 😊

Cu drag, 

Un suflet liber de toate aberatiile societatii. 

Wish you all the best, 

    A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si  facebook .