Frumusetea vine din incredere

Astazi nu o sa va vorbesc despre un produs de beauty, ci despre increderea pe care, noi femeile, trebuie sa o avem. Poate vi se pare ciudat ca vorbesc despre acest subiect in sectiunea de Beauty , insa increderea in persoana noastra este cel mai bun “produs” pe care il putem avea. Ea ne influenteaza frumusetea chipului, tinutei , dar si intreaga viata .

Va scriu sub influenta emotiilor. De ce am emotii? Deoarece ma doare sa vad femei care se sting pe zi ce trece. Frumusetea din ochii lor dispare in abis si asta doare . De cand scriu pe blog v-am prezentat numeroase produse de makeup , ingrijire sau v-am dat sfaturi . Toate acestea palesc in combinatie cu lipsa increderii in frumusetea si puterea lor-a femeilor.

De cand scriu pe blog v-am prezentat numeroase produse de makeup , ingrijire sau v-am dat sfaturi . Toate acestea palesc in combinatie cu lipsa increderii in frumusetea si puterea lor-a femeilor.

Cunosc femei care se desconsidera atat de tare incat au renuntat la ele pentru a le face barbatilor pe plac din teama de a nu-i pierde. Crezand ca nu merita iubirea lor. Ca nu sunt suficient de bune. Din teama de a nu le parasi. Neincrederea este o arma puternica impotriva frumusetii noastre fizice si psihice.

Am vazut femei in ultima saptamana de sarcina care din lipsa neincrederii nu s-au gandit la ce era bine pentru ele. Toate acestea pentru ai face LUI pe plac. Un barbat care le desconsidera pentru ca ele se desconsidera .

Noi prin esenta noastra suntem caractere puternice. Avem darul de a darui viata . Nu va m-ai lasati subestimate de sot, iubit, sef sau de cei din jurul vostru.Aveti incredere in voi . O incredere nelimitata.

Prin prisma jobului vad femei care devin soferi profesionisti. Pot, vor si chiar conduc un TIR. De ce ? Pentru ca au incredere in ele, in fortele lor. Reusesc sa razbeasca intr-o lume a barbatiilor prin taria lor .

Suntem puternice si ne putem reinventa ori de cate ori simtim ca este nevoie. In noi sta puterea sa traim viata pe care ne-o dorim .

Eu ma consider o femeie puternica . De ce sustin asta ? pentru ca am razbit in viata prin prisma increderii. Lucrez intr-un domeniu predominant al barbatiilor ; conduc o masina mare , chiar daca mi s-a spus ca pentru mine o masina micuta este perfecta. Am asistat la constructia casei si m-am impus in fata lor-barbatilor-deoarece am avut incredere in mine. Pot schimba singura un bec sau o priza la fel de usor cum imi aplic fondul de ten . Mi-am deschis un blog chiar daca nu am fost incurajata.

Cel mai important lucru este ca am avut incredere in mine sa-mi acord timp sa gasesc un partener de viata care are incredere in mine, in puterea mea si care ma sustine.

Toate acestea ma fac frumoasa pe interior. Frumusete ce se reflecta si in exterior.

Poti fi frumoasa si dimineata cand te trezesti, sau cand aranjezi casa , nu doar dupa ce te machiezi. Totul este sa ai incredere.

Produsele de makeup si ingrijire sunt extensia frumusetii care rezulta din increderea de sine.

Fi-ti Puternice! Fi-ti Frumoase!

Wish you all the best,

A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si  facebook