Hoola Bronzer: 1 produs 2 moduri de folosire

Inca de cand am descoperit pudra bronzanta din gama Hoola de la Benefit, nu am m-ai renuntat la ea. pe langa aspectul de bronz, poate avea intrebuintari multiple.

Cu toate ca am numeroase produse de machiaj, imi tin la indemana doar cateva dintre acestea. Recunosc ca din comoditate fac asta . De obicei machiajul meu se realizeaza dimineata ,inainte sa plec la birou , fapt ce duce la maximalizarea timpului .

Prima data il folosesc pentru conturarea fetei intr-un mod natural. La mine ,Hoola Bronzer tine loc si de blush. Imi place nota de vara pe care tenul meu o capata.

Cu siguranta acesta este modul in care toate il folosim, dar pentru ca imi place mult culoarea si textura produsului-am zis sa-l folosesc la potential maxim.

Ce sa fie oare/ V-ati dat seama ?

Nu va m-ai tin in suspans si va spun- il folosesc pe post de fard de pleoape. Iubesc culorile pamantii atunci cad vine vorba de machiajul ochilor .

Pot sa spun ca se aplica usor si nu intampinati probleme atunci cand incercati sa estompati culoarea(aici intervine si pensula pe care o folositi). Rezista intreaga zi fara a se strange produs in pliuri.

Pe scurt Hoola Bronzer este produsul meu favorit. Are un plus major-vine si in varianta mica-travel size. In acest mod este usor sa -l iau cu mine peste tot.

Voi ce pudra bronzanta folositi ?

Wish you all the best, 

                                                   A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si  facebook .