Glow Baby, Glow ! #GlowByDM & Alina Ceușan

Este o zi superbă de iarnă cu iz de primăvară dacă ne uităm pe prognoza meteo. Stau pe canapea cu o cană de cafea cu lapte, un view de poveste și butonez telefonul din inerție.

În tot acest timp ma gândesc că mai sunt trei zile din acest an care a fost blând și plin de realizări. Dar oare ce îmi va aduce 2019?

Cu această întrebare în gând dau peste un articol scris de Alina Ceușan în care ne anunță că împreună cu DM drogerie markt  organizează un concurs  care se finalizează cu o excursie la Viena, la unul dintre cele mai mari evenimente de Beauty&Fashion din Germania.  Atunci mi-am dat seama că 2019  va aduce noi provocări în viața mea și că este timpul să mă focusez pe pasiunile mele: scrisul și fotografia . Pasiuni pe care le-am transpus într-un blog în care am ales să împărtașesc cu voi experiențele mele.

Am pus mâna pe un pix și o coală de hârtie și am început să vă scriu. Produsele din gama Trend It Up necesare pentru a crea look-ul de eveniment facând deja parte de trusa mea de machiaj mi-am zis că este o ocazie bună sa vă împărtașesc experiența mea cu ele. 

Nu, Nu ! Stați ! Nu va fi un review sec. Vă voi arăta cum o să le folosesc în pregătirile pentru evenimentul #GLOWbydm de la Viena .

So….eveniment Glow ….machiaj GLOW…

                                 Let’s Start!

Mi-am făcut machiajul ca de obicei : fond de ten , contouring , blush , ruj și mi-am aranjat sprâncenele .

Acum începe aventura ..


1 . Trend It Up – Electric Valley Baked Eye Shadow -nuanța 020

În momentul în care l-am văzut pe raft am știut că o să fie al meu . Ador nuanțele de bronz pe pleoape.  Mă duc cu gândul la mare , soare, palmieri și un cocktail. 

Pentru acest look am aplicat spray de fixare pe pensulă înainte de aplicarea fardului pentru a-i oferi intensitatea dar și rezistența dorită.

2 .Trend It Up – Highlightening Eye Shadow Cream Waterproof -nuanța 020

Al doilea produs folosit este pentru a adăuga luminozitate . L-am folosit în machiajul ochilor în colțul interior, dar și precum iluminator de ten aplicând puțin pe pomeți. Because We Glow Baby ! 

3 . Trend It Up – Ultra Matte Eyeliner Pen Waterproof 

Recunosc ! M-ați prins ! Am ales un tus într-un ambalaj usor de folosit  deoarece “codițele” nu sunt punctul meu forte , însă perseverez .  Asta vă recomand și vouă dacă sunteți ca mine.

4 . Trend It Up – Endless Efect Mascara Extra Volume

Întotdeauna am zis că ochii unei persoane sunt cei mai expresivi și sinceri . Îmi place să privesc în ochi persoana cu care port o conversație , deoarece mi se par o poartă către sufletul acesteia .

So… ca machiajul să fie complet este nevoie de rimel. Eu de fiecare dată optez pentru acea  mascara care îmi oferă volum genelor.  Cu dozajul perfect de produs pe periuță și răbdare puteți obține gene lungi și cu volum. 

5 . Trend It Up – Expert Fixing Spray 

The one and only ! Spray-ul de fixare este Sfantul Graal al machiajului cu aer veșnic proaspăt . Recomand  să folosiți spray de fixare la finalul fiecărui machiaj . Eu îl folosesc deoarece așa sunt sigură că machiajul va arăta impecabil în orice moment al zilei .  Bonus : are un miros plăcut . 

***

Acum că machiajul este gata vă las câteva poze pentru a vedea look-ul creat pentru evenimentul #GlowbyDm și de ce nu , poate fi și o inspirație pentru evenimentul vostru Glow.

Aș mai sta de vorbă cu voi , însă fug în dressing pentru a-mi alege și o ținută potrivită machiajului, evenimentului GLOW by DM Drogerie Markt , dar și pentru o zi petrecută cu Alina Ceușan. 

Wish you all the best, 

A. 

Până data viitoare ne vedem pe facebook  și instagram .

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie market @AlinaCeusan.