Par cu volum? Da, te rog !

Inca de cand ma stiu mi-am dorit sa am un par cu volum, dar mama natura m-a inzestrat cu un fir subtire lipsit de textura. De-a lungul timpului am incercat toate variantele. Nu exista sampon pentru volum in comert pe care eu sa nu-l fi incercat. Uscatul parului era o corvoada deoarece tot timpul ma uscam cu capul in jos. Toate aceste eforturi erau aproape in zadar. Volumul rezista prea putin .
Toate aceste lucruri au disparut cand am gasit Sfantul Graal al sampoanelor uscate . De atunci samponul pe care il cumpar este pentru ingrijirea tipului meu de par. Nu il mai cumpar doar pentru volumul promis .

Pentru persoanele care sunt ca mine va recomand samponul uscat XXL Volume de la Batiste. Cu ajutorul lui rezolvi doua probleme dintr-o lovitura : coafura fresh si un volum wow. Eu il folosesc chiar si dupa spalarea parului pentru un volum instant.

De ce il gasesc eu perfect? Deoarece absoarbe cu brio sebumul la nivelul scalpului si ofera volum instant , chiar de la radacina .

Acesta se aplica la radacina de la o distanta de 20-30 cm, apoi se maseaza usor. Sa nu va speriati daca observati urme albe. Acestea dispar imediat cum parul este masat bine si pieptanat.

Daca l-ati folosit astept mesajele voastre .

Wish you all the best ,

A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si  facebook .