S.O.S : #BlondeHair

Nu stiu cum sunteti voi , dar la mine parul blond imi da bataie de cap. Pe cat de mult imi place, pe atat de mult ma enerveaza ca in timp isi pierde luciul ,dar si culoarea. Treptat dintr-un blond superb ma trezesc cu blond galbui.

In timpul verii aceasta problema se accentueaza de la soarele arzator, clorul din piscine sau sarea din mare. O solutie ar fi sa ma reintorc la salon pentru a ma vopsi, dar parul meu este firav si asta ar insemna sfarsitul lui .

Dupa mai multe incercari de nuantatoare am ramas la samponul de la Loncolor Expert.

Samponul Silver Reflex are un pigment violet ce reuseste sa neutralizeze nuanta de galben al parului, oferindui o culoare mai naturala de gri. Firul de par devine mai suplu si stralucitor, recapatandu-si aspectul de odinioara.

Eu il aplic dupa ce mi-am spalat parul cu samponul meu obisnuit, deoarece pe acesta il folosesc doar pentru culoare. Aplicarea lui pe par necesita a fi cat mai uniforma. La aplicare nu face multa spuma, insa nici nu aveti nevoie de ea. In functie de cat il lasi sa actioneze poti obtine un gri subtil sau unul mai evidentiat. In sezonul rece la mine 5 minute o data la doua saptamani sunt suficiente. In schimb, in sezonul cald il aplic saptamanal .

Acesta vine intr-un recipient de 250 ml, insa iti este suficient mai bine de 10 spalari. Pretul este unul foarte bun -undeva sub 30 lei .

Pentru mine el este aliatul in lupta cu blondul perfect.

Voi ce produse folositi ?

Wish you all the best, 

                                                   A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si facebook .