2 masti naturale -3 ingrediente

Visez sa am un ten perfect toata viata. Cred ca toate ne dorim acest lucru. Inca din adolescenta mi-am dorit sa am grija de pielea mea, insa bariera financiara si-a spus cuvantul. Eram copil, nu munceam, iar parintilor nu le puteam cere bani . Nu m-am dat batuta. Am cautat de pe internet masti facute in casa.

Am descoperit doua masti pe care si acum la aproape 30 de ani le folosesc. Sunt usor de preparat si toti avem in casa aceste trei ingrediente. V-am facut curioase? Iata-le :

1 . Masca cu zat de cafea

Zatul de cafea este un exfoliant natural foarte bun si toti bem cafea sau avem pe cineva in casa care bea. Cu ajutorul acestuia poti inlatura celulele moarte.

Pentru aceasta masca ai nevoie de 3-4 lingurite de cafea si 2-3 lingurite de ulei de masline. Dupa ce le amestecam , aplicam masca rezultata pe fata prin miscari circulare. O lasam sa actioneze 15-20 minute si o indepartam cu apa calda.

Poti folosi aceasta masca pe intregul corp modificand cantitatea de ingrediente.

Pont: poti amesteca zatul de cafea cu miere pentru exfolierea buzelor.

2 . Masca cu miere

Mierea este un super aliment. Propietatile ei o fac deosebita. Aceasta este folosita si in produsele de skincare din comert.

Pentru acasa ai nevoie de patru linguri de miere si doua linguri de ulei de masline. Masca rezultata se lasa sa actioneze putin timp – 10 minute (maxim 15 minute). Indepartarea ei se face cu apa calda.

Acestea fiind zise astept parerile voastre.

Wish you all the best ,

A.

Până data viitoare ne vedem pe instagram si  facebook .

Sursa foto: Pinterest