Buna,…

What does travel mean to you ?

***

…numele meu este Alice si sunt …travelholic .

               Da, stiu ca suna ciudat . Ar fi trebuit sa fiu dependenta de cumparaturi , insa eu sunt dependenta de calatorii .
Ador senzatia care mi-o ofera(am fluturi in stomac) si aici ma nu refer doar la calatoria in sine , ci si la cautarea destinatiilor , numaratoarea inversa pana la plecare si planurile facute cu intinerariu (nu-l respect niciodata ).
Am o sete de cunoastere imensa . Imi place sa descoper locuri noi , culturi diferite decat cea in care traiesc , dar si oameni .

5969ecdf5c7fea02e721067875d8db98

De ce afirm ca sunt travelholic ?!

        Pentru ca dupa ce prima vacanta din an este stabilita ma apuca nelinistea , am nevoie iar de fluturi in stomac (dependenta de aceasta senzatie ) si nici nu am ajuns in prima si deja ma apuc sa caut urmatoarea destinatie .

Anul 2016 m-a gasit in Londra (orasul meu de suflet-am fost de 5 ori acolo), am continuat cu Dubai (aici mi-am sarbatorit cele 28 de primaveri implinite), Muntenegru (merita vazut-peisajele sunt wow – dupa parerea mea seamana cu Coasta de Azur din Franta ), din Muntenegru am fugit o zi si in Croatia- Dubrovnik (superb si aici ), toamna rece am petrecut-o in Malta,  iar trecerea dintre ani m-a prins in Romania la Busteni .

a6b71545f1677098531aabac8560c83f

Aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu gandul la vacanta . My travel bucket list este imensa . Daca s-ar putea as calatori toate cele 365 de zile pe care anul le are .

Aceasta este “dependenta” mea .

A voastra ?